Autobedrijf Hurkmans

Garage Schijndel

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt van Schijndel met de zekerheid van BOVAG Garantie? Dan bent u bij Hurkmans Autobedrijven, met vestigingen in Heeswijk-Dinther en Veghel, aan het juiste adres. Al sinds 1969 bieden wij onze klantrelaties professioneel auto-onderhoud en reparaties tegen scherpe tarieven. Ook de inwoners van Wijbosch, Hoevenbraak, Boschweg en andere delen van Schijndel mogen wij tot de tevreden klantenkring van onze garage rekenen. Naast onze autoservices hebben we bovendien een ruime keuze uit meer dan 150 geselecteerde occasions voor u klaar staan in onze autogarage nabij Schijndel.

Een professionele garage in regio Schijndel

Onze autogarage in regio Schijndel is Kia-specialist. Dit betekent dat wij jarenlange ervaring en expertise hebben in het merk Kia en dat de collega’s in onze autogarage nabij Schijndel speciale Kia trainingsprogramma’s hebben gevolgd. Zo onderhouden en repareren we iedere Kia geheel volgens de hoogstaande standaarden en heeft u bij ons de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte modellen van dit merk. Daarnaast bieden wij speciale SEAT-services voor onderhoud en reparatie. Heeft u een ander automerk? Geen probleem. Onze breed opgeleide monteurs helpen u met vakkundige service voor uiteenlopende merken auto’s.

Gepassioneerde vakmensen op iedere vestiging

In de vestigingen van onze autogarage in de omgeving van Schijndel werken gepassioneerde vakmensen. Zo zijn wij ook een FOCWA Eurogarant-bedrijf en gespecialiseerd in schadeherstel, bij onze vestiging in zowel Heeswijk-Dinther als Veghel.

Neem contact met ons op

Loop eens binnen en ontdek de mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld onze mooie occasions, bijvoorbeeld een automaat occasion. Bent u benieuwd naar wat onze autogarage u als inwoner van Schijndel allemaal te bieden heeft? Neemt u dan op uw gemak een kijkje op onze site of bel naar 0413-291272 voor onze garage in Heeswijk-Dinther, nabij Schijndel. U kunt ook gebruikmaken van een live-chatfunctie waarin al uw vragen worden beantwoord. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht