Over ons - Autobedrijf Hurkmans
Autobedrijf Hurkmans

Over ons

Welkom bij Hurkmans Autobedrijven!

Sinds 1969 zijn Hurkmans Autobedrijven Úw partner in mobiliteit. We zijn een echt familiebedrijf. Met vestigingen in Heeswijk-Dinther en ‘s-Hertogenbosch, vertegenwoordigen wij alle merken en daarnaast zijn wij specialist in KIA, Daihatsu en SEAT. Voor een betrouwbare occasion heeft u bij ons keuze uit meer dan 150 geselecteerde occasions. Alle vestigingen zijn aangesloten bij de BOVAG, dit betekent voor u dat u de zekerheid heeft van garantie en te maken heeft met een betrouwbaar en deskundig autobedrijf.

De Hurkmans Autobedrijven hebben ook een eigen schadeherstelbedrijf zijnde A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V.. Ons schadeherstelbedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is een FOCWA Eurogarant bedrijf zodat u gegarandeerd bent van een perfect gerepareerde schade.

Hurkmans Autobedrijven garandeert uw mobiliteit en vertaalt uw wensen graag in kwaliteit en service! Al meer dan 50 jaar.

Een garage voor alle merken!

We verkopen al jaren alle merken occasions bij Hurkmans Autobedrijven. We hebben natuurlijk ook het motto dat het niet uitmaakt wat voor een auto u rijdt als het maar een Hurkmans auto is. Onze monteurs zijn breed opgeleid zodat we alle merken auto’s kunnen onderhouden.

KIA

Wij zijn uw KIA Specialist voor de Meierijstad: Veghel, Schijndel, Erp, Sint Oedenrode, Heeswijk Dinther, Nistelrode, Loosbroek, Berlicum, Uden en omgeving
We hebben ruim 16 jaar ervaring met het merk KIA en onze monteurs zijn opgeleid in het KIA Trainingsprogramma. We onderhouden en repareren volgens de fabrieksstandaarden en we kunnen elk KIA model (nieuw of gebruikt) aan u leveren.

Wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe KIA, kijk dan alvast naar  http://www.kia.com/nl/modellen/modeloverzicht/ en we helpen u graag verder.

Vestigingen

Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V.
Den Dolvert 1
5473 GP Heeswijk Dinther
Telefoonnummer: 0413-291272
Faxnummer: 0413-293117
Email: info.dinther@autobedrijfhurkmans.nl
Route: Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden showroom:
maandag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur op zaterdag 9.30 tot 16.00 uur

Let op! Aangepaste openingstijden:

Onze showroom is gesloten van maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus. Vrijdag 2 – en zaterdag 3 augustus zijn wij weer geopend.

Openingstijden werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur

Let op! Aangepaste openingstijden:

Onze werkplaats en magazijn zijn gesloten van maandag 29 juli t/m zondag 4 augustus. Vanaf maandag 5 augustus bent u weer van harte welkom.

Autoboetiek De Dames van Hurkmans

Afrikalaan 1a
5232 BD Den Bosch
Tel: 073-7110421
Email: info@ddvh.nl
www.dedamesvanhurkmans.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8.00-17.00

 

 

 

 

 

 

Autoschade Nistelrode B.V.
De Oude Ros 20
Industrieterrein Kleinwijk
5388 PM Nistelrode
Tel.: 0412 – 612 870 
Email: info@autoschadenistelrode.nl
Route: Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00 uur
Zaterdag gesloten