Autobedrijf Hurkmans

APK Uden

  • Specialist in KIA, Daihatsu en SEAT Service
  • Keuze uit meer dan 200 geselecteerde occasions
 Hurkmans Autobedrijven is een erkend autobedrijf voor uw APK en nabij Uden gevestigd. Dit betekent dat u ongeacht uw automerk bij ons aan het juiste adres bent voor een professionele APK keuring. Wanneer uw auto 3 of 4 jaar oud is zal deze jaarlijks (en in het begin om de twee jaar) gekeurd moeten worden. Dit is wettelijk verplicht en draagt bij aan een optimale verkeersveiligheid. Tijdens de keuring zal uw auto beoordeeld worden op onder meer de verlichting, het remsysteem en de wielophanging. Wanneer u bij ons, nabij Uden, uw APK combineert met een grote onderhoudsbeurt is de keuring bovendien gratis.

Bespaar tijd en geld tijdens de APK keuring nabij Uden

Bij Hurkmans Autobedrijven zetten we alles op alles om onze klanten tevreden te stellen. Juist daarom bieden wij u voordelige combinaties aan wanneer u uw auto bij ons APK laat keuren. Aangezien u voor deze keuring tijdelijk niet over uw auto beschikt, is dit het ideale moment om het te combineren met een grote of kleine onderhoudsbeurt. Zo bespaart u niet alleen veel tijd, maar door onze combinatieaanbiedingen met een grote beurt ook nog eens de nodige kosten. Kortom, de ultieme win-winsituatie.

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u ook gebruik maken van onze voordelige APK aanbiedingen in de buurt van Uden? Maakt u dan een afspraak via onze werkplaats planner of neem rechtstreeks contact op door te bellen met 0413 – 291 272 (Heeswijk-Dinther). Ons team van ervaringsrijke vakmensen is u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht