Autobedrijf Hurkmans

Coronavirus

Coronavirus

Als klant van Autobedrijf Hurkmans vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.
In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons te bezoeken. Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. 

Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen:

  • Er is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van balies, pinapparaten, deurklinken etc.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs geven u geen hand maar uiteraard wel een warm welkom op gepaste afstand. Mocht u niet naar onze showroom kunnen komen, onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u met plezier helpen bij vragen over een occasion.
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.