Coronavirus - Autobedrijf Hurkmans
Autobedrijf Hurkmans

Coronavirus

Update; Corona maatregelen tijdens de lockdown

Onderhoud, reparatie en showroom
Onze werkplaats, schadeafdeling en showroom zijn gewoon open!

U bent nog steeds van harte welkom bij Autobedrijf Hurkmans, ook tijdens de lockdown. Uw onderhoudsafspraak of APK kan gewoon doorgaan omdat onze werkplaats open is en heeft u schade aan uw auto, ook dan bent u van harte welkom. Geplande afspraken kunnen gewoon doorgaan zoals afgesproken en nieuwe afspraken kunt u inplannen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om ons te bezoeken. Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze haal- en brengservice, waarbij wij uw auto ophalen en weer terugbrengen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik blijven maken van onze gratis leenfietsen of huurauto’s.

Showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Wilt u een afspraak inplannen? Dat kan door te bellen naar 0413 – 29 12 72 of door online een afspraak in te plannen.

Wij houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen:

  • Er is extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van balies, pinapparaten, deurklinken etc.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.